HAIR EXTENSIONS

Lang, vol haar. Het is een droom van veel vrouwen! Heb jij net als de meeste vrouwen fijn haar? Is het moeilijk in model te brengen? Zou je willen dat het langer in model bleef? Damla Beautysalon gebruikt voor haar haarverlengingen en volumebehandelingen altijd 100% Human Hair. Met dit haar kan je alles doen wat je met je eigen haar ook zou doen; wassen, föhnen, stijlen en verven.
Wij werken met verschillende extensions methodes en technieken, om uw haar langer of voller te maken.

  • Wax extensions
    Dit zijn losse plukjes waaraan een soort waxje is bevestigd. We verwarmen dit waxje kort, waardoor het flexibel en buigbaar wordt. Hierdoor kunnen wij de extension gemakkelijk om een plukje van je eigen haar heen vouwen.   
  • Microring extensions
    Microring hairextensions zijn hairextensions die worden bevestigd in je eigen haar zonder warmte dmv van een ringetje. De microring hairextensions worden erin geschoven en dicht geknepen. Het voordeel van de microring hair extensions zijn dat je ze kan hergebruiken. Voordelen zijn dat er geen warmte wordt gebruikt bij het inzetten van de microring met hitte en je kunt de microring hairextensions meerdere malen gebruiken.
    (EXTENSIONS BLIJVEN LANGER MOOI ALS JE ZE GOED VERZORGT).
  • Tape extensions
    Deze hairextensions zijn verdeeld in stukjes van 3,5 centimeter. Aan de bovenkant is een plakstrip bevestigd zodat je ze stevig aan kunt brengen. Het is wat duurder, maar dit systeem maakt het wel makkelijker om de extensies te plaatsen.

Bij Damla Beautycenter :

·        werken wij uitsluitend met puur Turks, Indiaas en Braziliaans haar van de beste kwaliteit,

·        het klit niet,

·        gezond tot in de puntjes,

                ·        deze worden professioneel onzichtbaar geplaatst voor zelfs het dunste haar.

Wij verzoeken u om bij het herplaatsen van de extentions met schoon gewassen haar te komen, het haar dient uitgeborsteld te zijn en vrij van klitten.

* Bij gebruik van antidepressiva raden wij hairextensions af, dit is ten alle tijden eigen risico. 
* Bij gebruik van antibiotica heb je een grotere kans op haar breuk. 
* Bij niet onderhouden set hairextensions waar wij extra werk aan hebben (klitten uitkammen) zijn wij genoodzaakt hier een toeslag van