CRYOLIPOLYSE (VETBEVRIEZEN)


Cryolipolyse is de droommethode wat betreft het verwijderen van vet. Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling. Tijdens de MedCos cryolipolyse behandeling zal vet plaatselijk bevroren worden, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam weer zal verlaten. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude en warmte therapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen.


Waarom cryolipolyse bij Damla Beautycenter:

·        Wij bieden allernieuwste technologie ‘Bodywizard-Duo’

·        Het duurt slechts 60minuten

·        Snel en blijvend resultaat

·        Het is een pijnloze behandeling

·        Betaalbaar en effectief! 

·        Geschikt voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en bovenarmen.


Cosbeau Slimming Serum

Na de Body-Wizard duo behandeling wordt een verstevigend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden.

 De Cryo-behandeling met de BODYWIZARD-DUO is een definitieve vet-reductie behandeling.

Lekker veel water drinken!

Daarbij is tussen de afslankbehandelingen  het raadzaam om dagelijks voldoende te bewegen en 1.5 tot 2 liter vocht  in te nemen. In de vorm van water en kruiden thee. Alcohol en veel koffie liefst vermijden.